Ph (PsyCrow-Ph)

DJ-k / Fullon / fullon goa / magyar / magyar zenész / magyar DJ / Progressive , Minimal / Progressive Trance / progresszív / Zenészek


Stílus:
Psychedelic Progresszív, Psychedelic Fullon

Név: P.H.

Csapat: Psyplanet Productions

Booking elérhetőség: psycrowph@gmail.com

Facebook: Dj PhPh PsyCrow

 


A zenében hiszek !

1998-ban voltam először GoaPartyn, Törökbálinti Katlanban. Ott ragadott magával ez a fantasztikus érzés. Ezután rendszeres látogatója voltam szinte az összes bulinak, amiről infót kaptam. Amikor ezt a zenei irányzatot megismertem, rájöttem, hogy megtaláltam azt, ami igazán tetszik nekem. Pár év után rájöttem, hogy azt szeretném, hogy az emberek arra a zenére bulizzanak, amit én játszok le ! Tömeges eufóriát akartam okozni mindenkinek, aki ott van.

2002-ben pörgettem először psychedelikus lemezeket . Aztán következtek kisebb-nagyobb kihagyások, az életem más fordulatot vett. 2010-ben viszont teljesen átalakult értékrenddel készen álltam újra a dj pult mögé állni. Nagyon nagy boldogságomra szolgál. hogy elmondhatom, hogy olyan tehetséges előadók mellett is zenélhettem, mint például:
Hypnoxock, Flowjob, Brainiac, SynSun, S.U.N. Project, Klopfgeister stb. Ezeket a lehetőségeket főleg Hruscsov és az Y-Production adta meg nekem, amiért nagyon hálás vagyok !
Az utóbbi időben, egy kedves barátommal nagy lelkesedéssel belefogtunk egy saját zenei projectbe is, Flanger Strangers néven. Egyenlőre a progresszív stílusban, de nyitottak vagyunk más műfajok felé is.

Flanger Strangers a Soundcloudon:

Psyprog kedvenceim:
Ace Ventura, Gaudium, Krama, Zyce, Sideform, Nerso, Flegma stb

Fullon kedvenceim:
Hypnoxock, Atomic Pulse, Tetrium, Mekkanikka, Painkiller, Space Tribe, X-Noise stb.

Mixeim :

 Party felvételek a Youtube-on:

Leave a Reply