Liquid Soul – Album Launch @ Budapest !!!

Aktuális / Hírek / Partik

Helyszín update!

Találtunk egy helyet, mely 1000 fő befogadására alkalmas, kiválló akusztikai adottságokkal rendelkezik, atmoszférája és személyzete sokkal barátságosabb, mint amihez a társaság sajnos néha kénytelen alkalmazkodni. Hangrendszerét tekintve Ozorán és a SUN on hallott MARTIN SOUND lehet ismerős, azokkal a technikusokkal együtt, akik Liquid Soul összes hazai fellépést hangosították. A terem adottságai egy élménypark adottságaival vetekszenek, a hatalmas nagyterem mellett rengeteg zegzugos kisteremmel, pihenési lehetőséggel és konyhával vár bennünket (a standard hotdog-hamburger mellett frissensültekkel is) a 202Club (volt WigVam).

Az árak nagyon barátiak: Üveges ásványvíz – 200 Ft, Csapolt korsó sör – 400 ft, Meleg szendvics – 290 ft …

Üröm az örömben, hogy a tervezett kisebb terem psychedelikus erőit át kell csoportosítsuk egy másik időpontba, amit nagyon sajnálunk és a megértéseteket kérjük.

Dekóval és vetítéssel kapcsolatos hírekkel később jelentkezünk, addig tekinstek meg a helyszínen készült képeket!

Friss hír:

A 2013. december 13-án hazánkba látogató Liquid Soul új albummal jelentkezik! A megjelenéssel kapcsolatban az Iboga Records menedzsere elmondta: az album készen van, a megjelenés hivatalos dátuma 2013. december 3 . Az Y-production és a goa.hu összefogásának eredményeként szerveződő partyn már biztos, hogy a friss track-ekkel (is) találkozhatunk.

Minták az új albumról:

Leave a Reply