Látványlovas találkozó hétvégén Budapesten

Aktuális / Művészek / jótékonysági rendezvény / Hírek / Vetítés (VJ-k) / Videók / visionary art

earthdance-global

A hétvégi Earthdance vizuál művészeinek változatos kínálata is mintha az idei ‘Közösség’ mottó jegyében született volna, hiszen az átlagos bulikhoz képest jóval több VJ és dekoros csapat nevét olvashatjuk közreműködőként feltüntetve a nemes célok érdekében.


> HEALIUM DECO (Global Illumination)

A kísérletező kedvű fiatal magyar csapatot a S.U.N. fesztiválról ismerhetitek a ‘Kaleiodoscope’ helyszínről, ahol a 360 fokos panoráma vetítés középpontjában működött a környezetét és a mindenséget tükröző ‘Dodecahedron’ installációjuk (lásd videó itt !!).

Az irányítható LED-ek és egyéb látványelemek művészi ötvözésével láthatóvá tették a végtelent, a tér láthatatlan alaptermészetét.

Az EARTHDANCE nagyszínpadra új és egyedi installációval készülnek.  Kíváncsian várjuk!


 ANTONIN K. (Global Illumination)

Toncsi, a Global Illumination csapat egyik alapító tagja tiszteletreméltó animációs-film múlttal rendelkezik, mellette a 3D-s programok nagymestere is.  Kis ízelítő a szemnek:


 SOULDUST (Soul Creation, Psytronics)

Az animációkkal és graphic design-al foglalkozó művész a korai kezdetektől segítette az Earthdance rendezvényeket (első flyerek, vetítések stb.), és idén a nagyszínpadon mutatja be legújabb pszichedelikus képeit és animációit.

Weboldal: www.portfolio.souldust.tv

souldust


További vizuál varázslók és látványkovácsok:

SONIA aka VJ Libellula (Lumpix, Y-Prod.)

LUXON (S.U.N. Festival)

LUMEN-ART

OBA & BYS (Soulterraz Crew)

Leave a Reply