Egorythmia – “Nyelv az univerzum kimondatlan misztikus erejéhez”

Aktuális / Hírek / Nincs kategorizálva

A goa.hu 16. szülinapjának fellépője Boban Lazovski, ismertebb nevén EGORYTHMIA. Ez alkalomból készült interjúnkat alább olvashatjátok.

10556885_930948620294158_1561221692662118917_o-Rendhagyó lüktetés alakul át melodikusan harmonikus storyvá, minden alkalommal más történet, minden alkalommal más tartalom, de mindig egyedi és magával ragadó”- ezek a szavak írják le legjobban a zenédet? Helyesnek hangzik nekem! Hasonló élményt tervezel adni a magyar közönségnek?

– Nem! Hahah persze hogy mindent megteszek hogy ezt adjam a közönségnek és nagyon várom már (a Budapesti fellépésemet)!

-Rengeteget utaztál és léptél fel, mint főelőadó a világban és megállíthatatlannak tűnsz. Mik a jövőbeli terveid?

– A jövőbeli terveim, hogy továbbra is dolgozom az albumomon, ami igazán remélem elkészül ennek az évnek a végére. Nagy erőfeszítésem van benne, hogy magas minőségű terméket állítsak elő, aminek van saját karaktere, mást mint a monoton alapok a zenei trendben manapság.

10357636_951541564901530_2086874938870190547_o

-Otthon az otthon, de el tudod képzelni magad, hogy máshol élsz mint Skopje, Macedonia?

– Imádom a városomat, bár a dolgok nem túl jók mostanában itt! Imádom a Mediterránt, mint Olaszország, Spanyolország, Horvát ország, Görögország … és el tudom képzelni, hogy valahol itt élnék!

-Hol volt a legjobb party, ahol játszottál? Kérlek mond el nekünk, mit gondolsz mi szükséges egy ’legjobb party élményhez?

– Rengeteg helyen játszottam már a világban, nagyon nehéz választani. Megemlíteném, hogy imádok játszani Görögországban, Izraelben, Makedóniában, Portugáliában… az én ízlésem szerint ezeknek a helyeknek a legjobb az energiája az én zenémhez mérten. Úgy gondolom, hogy ha emberek létrehoznak valamit szeretettel, elhatározással és szenvedéllyel akkor semmi nem romolhat el.

-Mi volt a legrosszabb party élményed, ha nem bánsz beszélni róla? 

– Haha, szép! Beszélnék az én legrosszabb fellépésemről, inkább mint rossz party szervezésről a világban, mert abból sok van. Cape Town, Dél Afrikában történt, 3-4 éve, az volt az első és utolsó élményem játszani ott. Teljesen ’félreolvastam a tömeget, délben én zártam az eseményt, és minden rosszra fordult. Egy kicsit túl kemény voltam a közönségnek és 40 percen belül a tánctér félig üres lett, időm meg fogytán volt jóvá tenni a dolgokat. Remélem egy nap lesz lehetőségem bizonyítani nekik hahah

-Party vagy fesztivál?  

– Fesztivál 

-Milyen más műfajú zenéket hallgatsz? Nevezd meg, akik hatnak rád!  

– Rengeteg más műfajt hallgatok, de főleg: világ zenei jazz, klasszikus zenét, psychedelic rock. 

– Átalakított téged a zenélés folyamata? Hogyan?

– Igen, feltétlenül! A zenélés segített a személyiség fejlődésemben, mert láthattam a világ sok más részét is, különböző kultúrák találkozását, találkoztam sokféle személyekkel, és használhattam a zenémet, mint kapcsolódási eszköz ehhez a pompás ügyhöz.

https://soundcloud.com/egorythmia/egorythmia-100-billion-galaxies-sample – Leszel még ideges fellépés előtt?

– Igen, feltétlenül! A zenélés segített a személyiség Hát persze, ideges vagyok a fellépések előtt, de egy pozitív értelemben, és imádom azt az érzést.

– Mi a múzsád? Mi inspirál téged? Beszélj nekünk a kedvenc zenei darabodról és a forrásáról, ami inspirált téged.

– A zeném legnagyobb részében, inspirációt az ismeretlenben találom, próbálom megtalálni a nyelvet az univerzum kimondatlan misztikus erejéhez.

– Nem egy munkainterjú 😉 – hol látod magad 10 év múlva? Főállású DJnek vagy apuci, aki ül otthon stílus? Azt hiszem (hittem) tudjuk a választ?

– Tutira nem leszek DJ addigra, de látom magam egy stúdióban a bandámmal dolgozni egy készülő albumon.

-Mi lehet a legnagyobb gól egy trance DJnek?

– Hát, többet mondhatok, mint zenei producer. Azt gondolom, hogy a legnagyobb gól, nyomot hagyni egy bizonyos időszakon, és emlékezetesnek maradni, inspirálni több ezer embert a világon. Mi lehetne nagyobb elégedettség, mint ha valaki játssza az albumodat 10-20 év múlva? Ez azt jelentené, hogy hagytam hátra valamit, ami nagyon fontos, valamit ami inspirálja a következő generációt.

12615551_1190276274338718_8055270067864075961_o

Leave a Reply